maanantai 22. huhtikuuta 2013

treeniä

Toissapäivänä otettiin kokeenomainen treeni (avo)
Aloitin paikkamakuulla, hyvin makasi 4min. Olin piilossa välillä tulin esiin kehumaan ja sitten takaisin.
Seuraamisissa ylivirettä, joka näkyi sitten poikittamisena, ja ääntelynä. Muutaman huomautuksen sai antaa. Luoksetulossa meni taas seiso käskystä maahan tai vaihtoehtoisesti rupes ennakoimaan pysäytystä. Otettiin pari kertaa, että saatiin onnistuminen.
Kaikki muu ihan ok.
Kokeenomaisen treenin jälkeen otettiin sitten paaljon läpijuoksuja luoksetulossa.

Eilen treenailtiin sitten porukassa, Laura ja Tarja tuli treenaamaan meidän kanssa. Ensin otettiin Stellan kanssa yksinään seuraamisia. Muut katselivat vieressä ja antoivat kommentteja. Kuulemma Stella ei aukea niin pahasti takaa, kuin miltä se tuntuu. Ja mä kävelen vissiin vinoon. Täytyy siis kiinnittää huomiota omaan kävelyyn. Juoksemisissakin saatiin pätkiä ilman loikkia.
Luoksetulon pysäytyksessä pientä ennakointia, mutta jäi seisomaan seiso käskystä. Muutama toisto näin, ja pari läpijuoksua.
Paikkamakuu otettiin ryhmässä, Laura haki Urhon autosta ja molemmat sisarukset oli ihan liekeissä toisistaan. Hetki keräiltiin koirien huomiota ja sen jälkeen iskettiin makaamaan. Reilu kolme minuuttia makoilivat, mä menin välillä piiloon (enkä tainnut kertaakaan kehua?) Tarja vapautti Trulyn ja palkkasi leikittämällä sillä välin kun olin piilossa, Stella oli pysynyt nätisti PIIPPAAMATTA, katsellut vain!!! :)
Muutama ruutuun lähetys, tosi kivoja, eikä neidistä kuulunut pihaustakaan kun lähetin ruutuun. Tosi hyvin haki ruutua, ei hakenut aina pelkkää targettia, ehkä sitä voisi kohta jo ruveta ottamaan pois?
Tehtiin erikseen ruudun loppuosaa (maasta seuraamaan) Stella on viimeaikoina jäänyt siinä "kyselemään" toisinsanoen ensimmäisellä käskyllä rupeaa ryömimään ja vasta toisella lähtee tulemaan kunnolla. Ekalla kerralla tuli vasta toisella käskyllä, siitä superkehut. Vielä muutama toisto, ja kaikissa lähti ekalla käskyllä! :)

Tänään käytiin sitten korkkaamassa ulkokausi ojangossa. Tarkoituksena treenata kontakteille vauhtia ja keppien itsenäistä suorittamista. Aloitettiin vauvapuomilla, siinä Stella painaa hyvän matkaa laukalla. Mutta "isolle" puomille siirryttäessä siirtyy raville heti loppuosalla, vedättämällähän se toki tulisi laukalla, mutta kun se nyt ei aina ole mahdollista. Otettiin puomi pari kertaa juoksuna läpi. Vapautin Stellan heti kun näin sen himmaavan kontaktille pysähtymistä varten ja heitin pallon. Saatiin lopuksi muutama puomi kokonaan laukalla.
Kepeillä halusin treenata takaaleikkauksia ja sivuetäisyyttä. Stella antaa mun ottaa etäisyyttä eteen ihan mielinmäärin, mutta sivuttaissuuntaista se ei ole antanut. Tänään onnistui leijeröintikin!  Takaaleikkauksetkin sujui hyvin, tais neiti tulla kerran ulos kesken pujottelun? :) 
Agin jälkeen tein lyhyen paikkiksen Stellalle, naama agiesteisiin päin. Oli hiljaa ja rauhallinen. Otettiin myös yksi hyppynouto, sekin oli hiljainen ;o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti