perjantai 19. huhtikuuta 2013

Meillä ei keuli kaksipyöräinen vaan nelijalkainen

Otsikko sen jo kertoo. Seuruu turhautuminen. Vähän aikaa sitten Stella rauhottui keulimisen kanssa. Nyt ollaan taas palattu lähtöpisteeseen. Kierrokset olivat ehkä liian kovalla. Yhdessä vaiheessa sain antaa ihan kunnolla palautetta kun Stella rupes haukkumaan seuraamisessa.



IMG 0986 from Emma on Vimeo.

Tunnarikin tehtiin muutamaan otteeseen, pari ensimmäistä kertaa meni maistellessa kapuloita, toi kuitenkin aina oikean. Siitä kehuin, mutta palkkaa ei heru. Kaksi hyvää toistoa saatiin kuitenkin, viimeinen ihan mahtava. Päättäväisesti kapuloille nenä auki, ja heti omaa haistettuaan nosti. Siitä palkka ja vaihdettiin treeniä.

Luoksetulossa, vähän jäi kyttäämään seisomisessa, mutta seisoi kuitenkin. Meillä on nyt ollut ongelmana, että Stella menee maahan kun sanon seiso.

Paikkamakuuta otin ostarilla, hiljaista oli. Kerran nousi kun kulman takaa tuli ihminen. Siitä hyi hyi ja uudestaan maahan. Ja pitäähän sitä vähän hehkuttaa, vaikka tuttuja tuli luokse, niin neiti pysyi hiljaa paikallaan!!!! SUPER! <3
Paikkamakuustahan saatiin taas uusi treenivinkki joka on nyt näyttänyt toimivan. Stellan palkka on vain ja ainoastaan mun silitys. Ilmeisesti piippaaminen oli komentamista.
Tänään todistettiin tämä asia, otin pallon vaunujen alta --> Stella tulee heti mun viereen piippaamaan. Ei saanut palloa, kun vasta oltuaan hiljaa jonkin aikaa. Kiusattiin neitiä myös, heiteltiin palloa toisillemme äidin kanssa, Stella piippasi koko viisi minuuttisen. Loppujen lopuksi pallo meni sitten takaisin vaunujen alle. Ja sinne jäi. Ei auttanut vaikka muutamaan otteeseen neidille sanoi ihan kunnolla ei. Eikä kehumiset hiljaisuudesta. Tätä täytyy ilmeisesti kuitenkin jatkaa. Palkka EI todellakaan tule piippaamisesta!

Kotona ollaan myös tehty aika paljon kaukojen tekniikkaa, voittajaa silmällä pitäen. Pikkuhiljaa alkaa löytymään se oikea tekniikka. Toistoja, toistoja. Onneksi Stella kestää hyvin toistot (miksipä ei kun siitä saa niiin paljon nameja :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti