maanantai 29. huhtikuuta 2013

takaaleikkauksia

Tänään käytiin ottamassa vähän agilitya

Teemana taas takaaleikkaukset, tällä kertaa kuitenkin hypyillä.
Aloitettiin ihan perushommilla siis! Takaaleikkaus ensin pari kertaa ykkösen ja kakkosen välissä. Kaikki meni ok. Sitten siirryttiin juoksemaan vähän matkan päästä kohti ykköstä, ja leikkasin sitten ennen ykköstä. Kerran kääntyi ykkösen jälkeen kysymään. Muuten tosi näppärää. Hyvin suoritti kakkosen ilman kyselyjä. Kepeille oli alussa pientä arpapeliä mihin väliin neiti meni, johtuen vauhdista (rimat 35cm)

Tämän jälkeen halusin kuitenkin muistutella mitä kääntyminen tarkoittaa! Ennen ykköstä taas takaaleikkaus. Kolmosen käännös venyi välillä, mutta ei nyt mitenkään hälyttävästi. Ja ne matalat hypyt, Stella hyppää tosi pitkälle, joten se kyllä kääntyi heti alastullessaan, pari hyvää toistoa kunnon kokoamisilla saatiin. Vitosella meillä oli enemmän ongelmia, mä lopetin liikkeen, jolloin Stella kuuliaisena pikkutyttönä tietysti kääntyi hypyltä pois.
Pitäis itse muistaa, että ei sinne esteelle tarvii ite mennä aina härkkimään vaan koiran voi ohjata kauempaa, kunhan vaan veis ohjauksen loppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti