maanantai 1. heinäkuuta 2013

Taitavaa agilitya

Sarkasmin määrä otsikossa on huipussaan.
Käytiin tänään purinalla ottamassa kaksi starttia, esteitä kertyi ehkä yhden radan verran.

Ensimmäiseltä radalta olin uumoillut meille hyllyä, sehän me tehtiin mutta ei niinkuin kuvittelin. Alussa Stella oli menossa jo putkeen mutta kääntyikin pois, kutsuta! VAU. Oli tosi kivasti kädessä. Ikävä kyllä MINÄ unohdin ohjata yhden hypyn. Ja periaatteena on  se, ettei me lähetä mun ohjausvirheitä kisoissa korjailemaan koira on tehnyt just niinkuin mä oon sanonu ja se on hyvä silloin. A:lla oli sitten vaikeuksia löytää kontaktia ja sitten tultiinkin ilman lupaa läpi. Harmitti ihan hirveesti kävelyttää Stella ulos radalta kun toinen oli ollut niin taitava. :(

Toinen rata olikin sitten mielenkiintoinen, kuin oppikirjasta näytettävä "älä ainakaan tee näin" seiso koiran tiellä kun se on menossa putkeen, mitä tekee koira joka on jo päättänyt että sinne mennään ja ohjaajalla on näyttö päällä? No menee vaikka ohjaajasta läpi. Rapsutin Stellaa ja sitte jatkettiin, kepeille sisään ihan väärään väliin, ei haittaa mennään vaan. Touhu oli jo niin koomista että lähdettiin ulos radalta, palkkasin Stellan kuitenkin ja juoksin suoraan maassa olevaan aitarullaan! Ehkä paras lopetus radoille ikinä :D Ei aina voi osata.
Mutta Stella oli pätevä, toimi just niinkuin on opetettu (kuten yleensä) ja teki tosi hyvin töitä, vaikka kisataukoa oli alla melkein neljä kuukautta.
Stella on <3 Nyt on jo pidemmän aikaa tuntunut siltä, että Stellan kaksi pähkinää päässä ovat kohdanneet, voikun ohjaajallekkin kävisi samoin ;)
Kelmikin oli turistina kisoissa, ja käyttäytyi oiken esimerkillisesti. Stella voisi ottaa Kelmistä mallia, ei siellä radanlaidalla tarttis kokoajan karjua.

2 kommenttia:

  1. Haha :D Tulee mieleen yhdet treenit Elkun kanssa. Radan kolmas este oli keinu. Me ei meinattu päästä sitä pidemmälle: ekalla kerralla koira tipahti keinulta. Toisella yrittämällä ohjaaja kompastui kinttuihinsa ja kieri pitkin kenttää. Kolmannella kerralla koira juoksi keinun ohi. Neljännellä yrittämällä tehtiin keinulle asti hienosti, sen jälkeen homma hajosi esteelle numero neljä :D Joskus olisi vain pitänyt jäädä kotiin vaikka nukkumaan.

    VastaaPoista
  2. Agility on joskus TODELLA haastavaa! :D

    VastaaPoista