torstai 18. heinäkuuta 2013

päivä mökillä

Eilen käytiin mökillä viettämässä päivää. Grillattiin, saunottiin, uitiin ja toki treenattiin koiria.

Käytiin uimassa, ja Stellan paimen/pelastuskoira moodi oli päällä. Uiminen oli aika haastavaa kun yksi pikkukoira pyörii kokoajan ympärillä.
Kelmi kahlaili ja kerran vahingossa meni syvälle ja joutui uimaan, sen jälkeen Kelmi olikin suhteellisen varovainen siitä mihin meni.
Mimmikin heittäytyi hurjaksi ja ui ihan omatoimisesti! Hurja vanhus.

Pienen levon jälkeen lähdettiin treenaaman koirien kanssa viestiä. Ensin äiti ja Aino tekivät Kelmin kanssa, Kelmillä on vaikeuksia lähteä irtautumaan. Pari hyvää pätkää kuitenkin tuli :)

Stella sai Kelmin suorituksen ajan makoilla paikallaan ja oli muuten vaikeeta olla hiljaa samalla! Sain puuttua piippaamiseen ihan kunnolla.
Ensimmäinen lähetys äidin luokse, Stella luuli hakuilevansa, haukkui äidin luona. Seuraavilla kerroilla kuitenkin muistui mieleen, että tässä kuuluikin juosta. Stella oli vauhdikkaalla tuulella, viimeisen lähetyksen kohdalla huomasi neidin olevan jo vähän väsynyt. Onneksi lähetys oli kuitenkin mun päätyyn ja mulla oli palkkana patukka, sitä sitten revittiin tovi.

Pihalla otettiin vähän tokoa, lähinnä ohjatun noudon merkiltä noutokapulalle menemistä. Nokkela paimen toki keksi; "tässähän on yksi ylimääräinen vaihe, mä voisin suoraan mennä kapulalle!" Oikean kapulan kanssa onnistui paremmin kuin vasemman?

Mökkireissun jälkeen Stella olikin superväsynyt ja porukoilla ollessa sanoi Kelmille mur, kun Kelmi tuli liian lähelle neidin nukkuessa.1 kommentti:

  1. Sulle on haaste! :D http://www.niittipantanaulakossa.net/2013/09/meidan-kesa-2013.html

    VastaaPoista