torstai 27. kesäkuuta 2013

Aksaamassa


Tänään käytiin treenaamassa agia, Stellan keskittyminen meni lähinnä huutamiseen. Ja treenien jälkeen neiti olikin poikki
Ratapiirros suuntaa antava

Saatiin rata kerran nollalla läpi. Pituudelle meneminen oli melko haastavaa, kun sinne olis pitäny vähän irrota, ekalla kerralla ei meinannu onnistua, sitten mentiinkin jo sivusta. Kolmas kerta toden sanoo, silloin onnistui. Kepeille oli myös vaikea taipua oikeaan väliin, hyvin kuitenkin antoi ottaa sivuetäisyyttä kepeillä.

Treenaamassa oli myös uusi tulokas Kelmi. Kelmi on vanhempieni uusi koira kaksi vuotias Pyreneittenpaimenkoira.
Kelmi sai ensin katsella Stellan menoa ja pääsi sitten itse ensin menemään siivekkeiden välistä targetille.
 Puomin alastulolla käytiin istukselemassa ja vähän ottamassa tuntumaa 2o2o:hon. Aluksi puomin alastulolle meneminen vähän kauhistutti, mutta nameilla ja kehuilla ukko uskaltautui menemään. Kerran meinas jo hurjana lähteä suorittamaan puomia itsekseen, sitä en kuitenkaan antanut vielä tehdä.
Putkeenkin päästiin tutustumaan, putki oli suorana ja täyspitkänä. Ensin homma oli vähän jännää, mutta kun siitäkin sai nameja ja paljon kehuja niin sehän oli ihan superhauskaa! Päästiin jopa juoksemaan sitä vierekkäin. :) Hyvä Keke!
Taitava pienimies! :) <3


On melko haastavaa harjoitella kahden niin erilaisen koiran kanssa, Stellan kanssa ei ollut tällaisten asioiden kanssa mitään vaikeuksia (paitsi sillon mörköiässä) Kelmi vaikuttaa myös enempi "Dieseliltä", joka on tuo mulle uusia haasteita, Stella ja Mimmi kuitenkin ovat enemmän sellaisia "nollasta sataaan ja vähän yli heti"-koiria.

Lämmittelemässä

Eilen kaverit kävi uimassa, Stellaa ärsyttää Kelmin tuttavallisuus ;)2 kommenttia:

  1. Tyyppi on päivittänyt blogin ulkoasunkin! melkoisen hienoa! :D Ja rankkaa varmasti myös :D Kelmi on hauskan näköinen kaveri.

    VastaaPoista
  2. Hah, oli kyllä super haastavaa! :D
    Kelmi on kyllä aika hauskan näköinen :)

    VastaaPoista