perjantai 22. marraskuuta 2013

Movember


Sain haasteen Sariannelta
Kyseessä on koirien movember, tarkoituksena on julkaista kuva koiransa viiksistä.
Selailin vanhoja kuvia, ja löysin tämän (ikävä kyllä kuvassa ei näy sitä, että Stellalla on myös kaksihaaraisia viiksikarvoja! :D)


viikset, pieni koira (taustalla on myös vauva, jos ette tuolta katseelta sitä huomanneet)
Lisätään nyt samaan päivitykseen vielä; Mimmi kävi kesällä eläinlääkärissä. Lääkärissä tehtiin testejä ja Mimmi oli ikäisekseen hyvässä kunnossa (havaittiin vain pieni sivuääni sydämessä).
Spondyloosi on toki tehnyt tehtävänsä ja aloitettiinkin särkylääkkeiden kokoaikainen syöminen tiedostaen sen lyhentävän neidin elinikää (annostus ei kuitenkaan ole suuri)
Nyt Mimmi kävi uudestaan lääkärissä sisälle pissailun takia. Toisesta munuaisesta löytyi nyt jotain ja jatkotutkimuksiin mennään.
Kesällä jo kävin läpi ajatuksen tasolla elämästä ilman Mimmiä, kuinka se olisi niin paljon helpompaa mutta kuinka tyhjältä tuntuisi mennä vanhemmille, eikä jaloissani pyörisi Stellan lisäksi enään toista pöhköä. Kuka sitten änkeäisi sohvalle syliin istumaan? Kuka sitten olisi se koira joka saa irvistellä Stellalle ilman että Stella irvistää takaisin? Ainoa kysymys mihin tiedän vastauksen on ettei meillä ole montaa vuotta aikaa olla enään yhdessä, nautitaan nyt siitä mitä on. Kaiken tämän jälkeen tajuan taas miten tärkeä pieni ärrieri voikaan olla <3
toverukset viime talvena


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti