maanantai 27. toukokuuta 2013

treenailuja

Viime kerrasta on taas vierähtänyt vähän aikaa.

Toukokuun alussa käytiin epistelemässä voittajaa. Ja se nyt ei menny ihan niinku leffoissa.

Paikkamakuu, oli kuulemma piipannut.
Seuraaminen; mikä lahna! Jätätti, ja bongaili asioita joita olisi mielellään mennyt katsomaan! Videolta seuruu ei näyttänyt yhtään niin pahalta miltä se tuntui, mutta ei ollut kuitenkaan lähelläkään Stellan omaa seuruuta.
Liikkeestä istuminen, oli sitten seisominen. Stella ei ollut koskaan kuullutkaan sanaa istu.
Luoksetulo, seiso-käskyllä maahan. Muuten ihan ok.
Kaukot, Stellalla oli takapalkka, joka ei tänän toiminut ollenkaan! Ei meinannut millään nousta ylös, ja lähti kääntymään?
tunnari, kävi haistelemassa kapulat, sitten lähti haistelemaan kenttää. Kävelin lähemmäs ja lähetin uudestaan, nosti varmasti oman. Mutta palautuksessa tiputti maahan.
Ruutu, anteeks MIKÄ?! niin siis täällä on tällasii kivoja merkkejä ja täällä on kaikkii kivoja hajujakin!
Muut noudot olikin sitten päivän ainoa onnistuminen!

Stella teki toisen paikkamakuun juoksuisen nartun kanssa, nousi jossain vaiheessa istumaan ja kävin palauttamassa makuulle. Mielentila muuttui tän jälkeen paljon paremmaks, pää ei pyörinyt. Oli kokoajan ollut hiljaa.

En tiedä mikä ihme tolla koiralla oli, se ei yksinkertaisesti ollut oma itsensä. Olisin voinut kuvitella, että se poikittaa seuraamisissa. Mutta jätättää?!?! Eikä auttanut vaikka vähän riehutinkin sitä liikkeiden välillä.

Nyt ollaan treenailtu tunnarin pitämistä! Stellan mielestä se on joku juttu mikä vaan pitää tuoda mulle, ja jos ei heti käsi ojennu alle sen voi vaikka räkästä maahan. Se voi myös herkästi tippua matkalle! Nyt onnistuu jo vähän temppuilukin tunnari suussa.IMG 1242 from Emma on Vimeo.
 Apina on taitava, ja aika söpökin :) <3IMG 1234 from Emma on Vimeo.
Välillä voi tunnari tippua suusta! Sen jälkeen täytyy vähän suorittaa :D

3 kommenttia:

  1. Jäynän kanssa pitäisi tehdä noita pitoharjoituksia myös ja aika paljon. Sillä on ikävä tapa nostaa tunnari suuhun tosi löysästi ja pitää sitä, kuin jotain piippua :D Ei siitä tosin ongelmia ole aiemmin koitunut, viimeksi kokeessa vain lipsahti ote.

    VastaaPoista
  2. Joo Stella kanssa pitää tunnaria välillä ihan oudosti toisen puolen kulmahampailla tms.. :D Stella saatto välillä jopa heitellä tunnareita, se ei ottanut tota palautusta kyllä yhtään tosissaan :D Noi pitoharjoutkset yms.. on mun mielestä vaan melko puuduttavia :D Olis paljon kivempi tehdä jotain ihan muuta.

    VastaaPoista
  3. Urholla kans kapulan pidot hankalia. Mä voisin joku kerta näyttää yhden tavan, joka saattas stellalla toimia.

    VastaaPoista