perjantai 1. helmikuuta 2013

Tokoilua

Stellan kanssa ollaan tehty enimmäkseen kotitokoa. Ruokakuppia odottaessa keittiön ulkopuolella maaten ja välillä istuen.

Seuraamisessa kääntymisiä, peruutusta ja sivuaskelia. Ihan ok, Stellamaista seuraamista, eli sitä mistä minä tykkään mutta tokotuomarit ei. Tosin Stellan keuliminen ei ole kenenkään mieleen!

Tunnarikapulaa ollaan etsiskelty, ennen Adan saantia oltiin tehty tunnaria, ja kokeilin jopa lisätä kapuloita, mutta Stella otti tuurilla kapuloita suuhunsa, joten palattiin tunnarin etsimiseen. Tänään oli nenä jo oikeasti auki. Annoin Stellalle luvan mennä etsimään eikä Stella juossutkaan päättömänä etsimään sitä paikoista joissa se oli jo ollut, vaan tajusi heti ohi mentyyän sen olevan jossain lähettyvillä! Erävoitto!!!!

Maahanmenoissa olen saanut natsittaa ettei toinen etujalka mene kropan alle. Kun toinen etujalka on kropan alla Stella harvoin nousee ensimmäisellä käskyllä istumaan/seisomaan.

Kaukoissa ollaan saatu eteenpäin liikkumista kuriin. Kovilla kierroksilla liikkuminen ja piippaaminen on ihan älytöntä. Takapalkkaa olen käyttänyt todella paljon.

Liikkeestä istuminen on hanskassa, enään ei mene jäävät sekaisin, vaan Stella kuuntelee käskyjä!

Merkkiäkin muistuttelin pitkästä aikaa, ääntä lähti, sehän kuuluu pakettiin Stellan mielestä!

Ohjatun vasen ja oikea otettiin myös syyniin pitkästä aikaa, viime kerrasta onkin jo yli vuosi. Yllättävän hyvin oli homma neidillä kuitenkin muistissa!!

Voi kunpa paikkis, tunnari ja ruutu saataisiin kasaan! Olis tosi kiva päästä kokeilemaan voittajaa. !

2 kommenttia:

  1. Mulla ois kauhee polte myös kokeilemaan voittajaa! Tosin sitä ennen on tunnari, ruutu ja luoksetulon molemmat pysähdykset saatava kuntoon. Kyllä ne jotenkin jo sujuu, mutta jos nyt lähtisi kokeeseen, niin se olisi kyllä ihan lottoamista..

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista